Tjenester Våre kurs Ressurser og gratismateriale Blogg Om oss Kontakt oss VÅRE KURS Login

Videomarkedsføring - feil du bør unngå å gjøre

Uncategorized Nov 04, 2020

Videomarkedsføring - gjør du disse 5 feilene?

I denne videoserien går vi gjennom 5 av de mest vanlige feilene bedriftseiere gjør når de markedsfører med video, og hva man kan gjøre med det. I videoene under viser vi deg disse feilene på en morsom og lettfattelig måte.

 

Videomarkedsføring - feil 1: Dårlig kameraføring

I denne videoen viser vi noen vanlige videofeil, som du veldig enkelt kan gjøre noe med. Noe av det første du kan gjøre, er å være obs på hvilken vei du filmer. Filmer du stående eller liggende? Dette har betydning for hvor du publiserer videoen din. Video i stående format egner seg f.eks. ikke så godt på YouTube - med mindre du skal lage YouTube Shorts. Og pass på innrammingen av videoen. Hvor du står i bildet har betydning for sluttresultatet

 

Videomarkedsføring - feil 2: Dårlig lyd

Lyden i videoen har mye mer å si enn du tror! Faktisk er det viktigere enn belysningen av videoen, fordi hvis ingen kan høre deg, så vil de antakelig slutte å se videoen. Du kan selvfølgelig tekste videoen, men det viser profesjonalitet å ha god lyd på videoen. 

 

Videomarkedsføring - feil 3: Ikke vær kjedelig!

Det er viktig at du viser entusiasme og lærer deg litt kamera karisma når du skal foran kameralinsa. Ingen liker lange, kjedelige videoer. Videoene dine kan godt være lange (spesielt på YouTube), men det krever at du også viser entusiasme og klarer å dra i gang engasjement blant seerne dine.

 

Videofeil #4 og #5 er ikke publisert enda, men de legges ut i bloggen så snart de er klare.

 

I onlinekurset vårt, Video på 1-2-3 vil du lære alt du trenger fra A til Å for å lage proffere videoer på nett.

Vi sier alltid at det er viktig å ha mål med videoene dine. Dette er hovedessensen for alle videoer. Du må ha klart for deg hva som er målet med produksjonen. Skal du selge et bestemt produkt? Selge mer? Skal du lokke til deg investorer? Skal du lage en LinkedIn profilvideo? Rekruttere nye ansatte? Eller skal du ha en oppdatering i Instagram eller Facebook Stories? Hva er det publikum skal sitte igjen med?

Dette, og mye mer, dekker vi i kurset Video på 1-2-3.
Finn ut mer om kurset her.

 

 

Hvilken av disse videoene synes du er den morsomste? Kjenner du deg igjen i noen av disse feilene? Kommentér gjerne under:

Close

50% Complete

Du er snart der!

Fyll inn navn og epost for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du vil motta jevnlige, men relevante eposter med tips og triks om video og markedsføring.

Dine opplysninger er trygge hos oss! Les mer i vår personvernpolicy her.