WORKSHOP: HVORDAN BYGGE DIN EVIGGRØNNE SALGSMASKIN MED YOUTUBE?

Kom i gang med YouTube med Videomarkedsskolen - bilde av Katrine Gjærum som peker på optin-boks

Workshopen er over for denne gangen, men du kan sette deg på venteliste

Opptaket av den siste YouTube workshopen under behandling, så hvis du vil sette deg på denne ventelisten, så får du beskjed så snart opptaket er klart!

Ikke nøl, sett deg på ventelisten 👇

Hvordan sørge for at videoene dine faktisk blir funnet og sett?

Kanskje du er av dem som har lagt ut videoer på YouTube, men så får du svært få seere på dem? Eller du har rett og slett brukt YouTube som en "container" for å oppbevare dem et sted? Da går du glipp av mange muligheter!

YouTube kan bli din salgsmaskin, der du kan bygge e-postlisten din på autopilot, få folk til å kontakte deg etter å ha sett videoen, og faktisk bringe inn kunder for deg!

Typiske myter om YouTube:

  1. Å bygge opp en YouTube-kanal er tidkrevende og vanskelig
  2. YouTube er kun for gamere, bloggere og influencere
  3. Den eneste måten å tjene penger på med YouTube, er gjennom annonseinntekter
  4. YouTube er bortkastet tid

Det du vil lære:

  1. Med YouTube kan videoene dine bli funnet igjen og igjen!
  2. YouTube er for deg som vil satse på å bli funnet og sett.
  3. Det er mange inntektsmuligheter med YouTube
  4. YouTube er en av de beste investeringene du gjør med tiden din

Hva kan du forvente?

Varighet på ca. 1,5 time

Webinaret starter presis. Her vil du få mye av verdi! Det vil ikke bli opptak i ettertid. Dessuten blir det en ekstra overraskelse til de som møter opp på webinaret.

Tydelige action-steg 

Du vil lære hvordan du best oppretter din YouTube-kanal, og en klar forståelse av hvilke videoer du kan lage, og ikke minst hvordan YouTube-maskinen fungerer

Spørsmål og svar på slutten

Du bør være forberedt på å notere mye underveis, og også stille spørsmål du måtte ha. Spørsmålene dine blir besvart på slutten, men noen blir også besvart underveis.

Hei! Jeg heter Katrine Gjærum

Da jeg begynte med video for over 10 år siden, var jeg en av dem som trivdes best bak kamera. Men jeg prøvde meg foran kamera noen ganger innimellom.

Imidlertid var det først etter ca. 4 år at jeg virkelig gikk i gang med å være foran linsa. Det føltes som om det var tusenvis av hindringer jeg måtte over, men nå kan jeg trygt si at jeg føler meg trygg foran linsa.

i 2016 ca. begynte jeg å virkelig få øynene opp for YouTube, og har siden da virkelig satt meg inn i dette publiseringsverktøyet.

I foskjell til andre sosiale medier er YouTube en søkemotor, som fungerer helt utmerket sammen med Google. Folk går både til YouTube og Google for å få svar på sine spørsmål, og det er derfor DU kan dukke opp for dem som virkelig leter etter deg!

MEN - det er ikke bare å lage en video eller en livesending og bare HÅPE på at noen vil finne den.

Det ligger et system bak dette, og det er dette jeg skal snakke om i dette webinaret.

I min posisjon som en av de fremste i Norge når det gjelder YouTube strategi, hjelper jeg både større firmaer, organisasjoner og ambisiøse gründere med å bygge opp deres YouTube-kanaler slik at de blir funnet og sett med sine videoer på YouTube og i Google.

Med dette webinaret, som delvis blir en workshop, vil du derfor lære hvordan du får en kickstart med en god YouTube-strategi, slik at dine videoer ikke bare forsvinner i mengden, og du mister motet.

Registrer deg i skjemaet under, så sees vi!

Bilde av Katrine Gjærum i Videomarkedsskolen

Sett deg på venteliste!