Lær videomarkedsføring med Videomarkedsskolen.

Kurs i video og markedsføring online

Nettkursene våre er listet under. Noen av kursene kan tas helt på egenhånd uten oppfølging. I andre kurs får du oppfølging fra kursinstruktør og støtte fra andre deltakere som bidrar til å motivere deg gjennom prosessen. Du kommer da med i en Facebook-gruppe som følger hverandre i tykt og tynt med gruppechatter, spørsmål og svar, og enda flere tips. Vi pleier å være rause med våre kursdeltakere, og heller lever for mye enn for lite

Video på 1-2-3

Kom i gang med video raskt og effektivt! Dette kurset er et selvstudium, noe som betyr at du kan starte når du vil, og ta kurset i ditt eget tempo. Vi viser deg hvordan du kan filme både utendørs og innendørs, slik at du kan fange de gode øyeblikkene. Kurset er et bedriftskurs, og ikke et hobbykurs. Og du trenger kun en mobiltelefon og litt tilleggsutstyr.

Livesending på 1-2-3

Livesending eller streaming brukes stadig mer og mer. I dette kurset vil du lære alt du trenger for å kunne holde dine egne livesendinger og til og med inkludere gjester som sitter andre steder. Vi går igjennom alt det tekniske og praktiske i forhold til livesendinger. I tillegg vil vi vise deg hvordan du kan bli trygg og tydelig foran kameraet slik at du får god kontakt med publikum.

Maksimal Videoeffekt

Forandre livet ditt med denne revolusjonære markedsstrategien som lærer deg hvordan du kan utnytte kraften av organisk video som kan bli funnet over alt, og som jobber som en armé av salgsagenter som gir deg organiske leads i lang tid fremover! Og det beste: Dette kan skje uten betalt annonsering

 

Fysiske kurs:

Vi vil fortløpende holde kurs i egnede lokaler og vi kan bestilles til kurs i hele landet. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å følge med på neste gang vi skal holde kurs.

Få med deg hva som skjer når det skjer!

Vil du gjerne vite når vi legger ut nye tipsvideoer på YouTube? Eller få flere tips om video og markedsføring? Eller kanskje du vil få vite når vi skal holde fremtidige kurs?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.