Bygg din eviggrønne og bærekraftige bedrift med 

Maksimal Videoeffekt!

 

Forandre livet ditt med denne revolusjonære markedsstrategien som lærer deg

 

hvordan du kan utnytte kraften av organisk video som kan bli funnet over alt, og som jobber som en armé av salgsagenter som gir deg organiske leads i lang tid fremover.

 

Og det beste: Dette gjør du uten betalt annonsering!

Maksimal Videoeffekt er todelt. Du kan velge å komme i gang ved å kjøpe kurset som selvstudium, eller bli med i vårt årlige mentoringprogram der du får oppfølging og oppgaver som gjør at du når dine mål.

Tid før prisen på selvstudiumskurset går OPP 15. januar!

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Etter at du har fullført kurset vil du ha lært en helt ny innholdsstrategi, med nye verktøy og et helt nytt tankesett når det gjelder video og markedsføring 

Alle kan lære seg denne enkle markedsføringsmetoden, som bygger på en forutsigbar og gjentakende prosess. Dette systemet vil kunne øke din innflytelse - og din omsetning - måned etter måned.

Du kan ta dette kurset på to måter:

Maksimal VIP: YouTube Powerhouse!

Her får du virkelig GULL av alt vi har av verdi! Ikke bare lærer du hvordan du får bedriften til å vokse med video og YouTube spesielt, men du lærer hvordan du kan bygge synlighet og autoritet med våre beste eksperttips!

Dette kurset har gått fra å være et medlemskap til et steg for steg HIGH CLASS årlig kurs med grundig oppfølging, slik at du både setter deg tydelige mål og samtidig får tid nok til å bygge en bærekraftig bedrift med YouTube kombinert med andre sosiale medier.

Kurs som selvstudium

Ta kurset som selvstudium, der du får tilgang til steg for steg metode, bonuser, tidligere Spørsmål- og Svar-sendinger, lenkesamling, bok - også med steg for steg metoden, og mye mer! 

Ta kurset når som helst - hvor som helst - i ditt eget tempo. Du har tilgang til kurset i ett år fra påmelding.

Maksimal Videoeffekt er for deg:

 • som tidligere har prøvd å markedsføre dine produkter eller tjenester i sosiale medier, men ønsker å hoppe av hamsterhjulet litt og bygge bedriften med både kortsiktige og langsiktige strategier

 • som ønsker å posisjonere innholdet ditt slik at det virkelig blir lagt merke til, og slik at det får best mulig effekt gjennom positivt tankelederskap som skaper debatt og engasjement

 

Maksimal Videoeffekt er et helt nytt tankesett innen markedsføring og vekst - en steg for steg metode der du kan ta skikkelig grep og få gode resultater. Forskjellen på denne og andre metoder du lærer å planlegge og produsere innhold som vil jobbe for deg i lang tid fremover, kombinert med raske og effektive metoder.

Møt din mentor, trener og coach

Katrine er selv videoprodusent og videomarkedsfører med over 10 års erfaring fra eget videomarkedsføringsbyrå. Hun har laget filmer for mange bedrifter, og vet hva det vil si å hjelpe bedrifter og gründere med å bli synlige på nett. Nå har hun oppdaget denne NYE markedsføringsmetoden, og vil gjerne dele den med deg!

Jeg passer på deg!

 
Hei! Jeg er Katrine Gjærum, videoprodusent og videomarkedsfører, og eier av et videomarkedsføringsbyrå.
Jeg har har lært meg en enkel, komplett, og unik strategi der trafikkgenerering og salg står i fremste rekke, og som hvem som helst kan lære seg-
 
Jeg har lenge hatt en lidenskap om å hjelpe bedrifter og gründere med effektiv synlighet, og jeg vet at video er det beste verktøyet til dette. Men det er ikke bare å sette i gang å filme, du må ha en effektiv strategi bak for å skille deg ut i mengden, slik at innholdet ditt ikke bare lager støy.
 
Med Maksimal Videoeffekt viser jeg deg en metode som kan booste bedriften med størst mulig innflytelse og profitt, uten at det skal gå ut over andre viktige ting i livet, som søvn, hobby, familie og venner.

HER ER DET DU VIL FÅ HVIS DU BLIR MED I DAG:

Bok som forklarer strategien!

Dette kurset har utviklet seg helt siden det startet i februar 2020. Nå kommer kurset med en ekstra bonus i form av en bok! Dette har vært etterlengtet - og lovet, og nå er den klar! I denne boka forklarer jeg steg for steg strategien som ligger bak systemet. (NB! Alt materiale som ligger i kursportalen er copyright beskyttet)

Videoer i egen kursportal - og nå også mentoringprogram med oppfølging og fremoverlent strategi

Support så lenge du trenger det!

Alle trenger å få støtte. Og hvis du blir med i får du support så lenge du trenger det. Kurset alene vil gi deg perspektiver slik at du får mer klarhet på hvilke konkrete handlinger du må ta for å nå dine mål. Og hvis ditt innhold ikke fungerer som en eviggrønn salgsmaskin akkurat nå, så vil kurset og spesielt mentoringprogrammet hjelpe deg med det.

I mentoringprogrammet bygger vi et støttende og inkluderende samfunn, der vi heier på hverandre!

 

Pålitelighet

Hva er det viktigste en bedrift gjør? I min verden dreier det meste seg om den innflytelsen og effekten du har på ditt publikum. I løpet av kort tid vil jeg hjelpe deg med å reposisjonere bedriften din, få fart på din innflytelse, og hjelpe deg å transformere innholdet ditt, slik at du utvikler en lønnsom bedrift med video generelt, og YouTube spesielt.

Enkelt system

Du vil få tilgang til eksklusivt innhold i kursportalen, og videoer som viser formelen du trenger for å få publikum til å bli dine kunder.

Du lærer også hvordan du optimaliserer YouTube-kanalen din, hvordan du kan tjene penger med YouTube, hvordan du bruker innholdet ditt flere steder og får rett og slett Maksimal Effekt.

Du vil også lære hvordan du kommer over dine egne hindringer, slik at du kommer deg videre og ikke blir stående fast der du er nå!

Maksimal Videoeffekt VIP - YouTube Powerhouse

Jeg har brukt mange år og ressurser på å virkelig sette meg inn i markedsføring med video, og hva som må til for å oppnå langvarig Maksimal Videoeffekt. Det som jeg har lært vil jeg nå dele med deg, på en slik måte som er enkel, effektiv og absolutt håndterbar.

Du får tett oppfølging med andre deltakere en gang i uka, der du kan bli med og stille spørsmål, eller bare bli med og lære av andre.

Du kan bli med i breakout-rooms og hotseats, og du vil få tilbakemeldinger på din tilstedeværelse på nett og din YouTube-kanal, PLUSS at du vil få ferdigheter med å bli funnet og sett på Google også!

Hva tidligere deltakere har sagt om kurset og challenger:

Slik er kursforløpet i selvstudiumskurset:

Hvis du blir med på mentorprogrammet, får du også tilgang til alt dette, men mye ekstra i tillegg - steg for steg i passelige porsjoner.

Modul 1: Transformerende markedsføringsføringsstrategi 

I den første modulen lærer du hvordan du kan lage produkter eller tjenester som folk føler at de må ha. Og jeg viser deg produktutviklingsteknikkene du kan bruke for å imøtekomme kundenes behov.

Du vil lære om verditrappa, som gjør at du kan tilby produkter og tjenester fra gratis og helt opp til en verdi av mange tusen kroner.

Modul 2: Inngående innholdsgenererende teknikker

Når du begynner å føle deg trygg på hvilken måte du kan selge på, dykker vi inn i strategier for å lage skikkelig BRA innhold som folk vil ha.

Du lærer også å imøtekomme motsigelser som kundene dine måtte ha. Du vil også lære hvordan du får dine drømmekunder faktisk finner deg og det du har å by på av ekspertise.

Modul 3: Ninja triks - og praktiske øvelser med coaching

I denne modulen vil vi lære deg ninja triks for hva som får videoene dine til å selge online - og vi viser deg nøyaktig hvordan du kan bruke videoene dine flere steder og på flere måter. Du får mer dybde i manus- og fortellerteknikker du trenger for å bygge et stort, engasjert publikum.

Innflytelsesdrevet og lønnsom YouTube-kanal

Gjennom dette kurset vil du få all informasjonen, ferdighetene og verktøyene du trenger for å lansere en lønnsom YouTube-kanal og "video over alt"-strategi. 

Dette gjør at du kan skalere din bedrift til nye høyder med en armé av salgsagenter som jobber for deg 24/7 - 7 dager i uka! Velkommen til å lære mer om kraften med Maksimal Videoeffekt!

Tett oppfølging i Maksimal Videoeffekt VIP

Du får hjelp hele veien i mentoringprogrammet. Det vil bli månedlige videomøter der du kan stille alle de spørsmålene du måtte ha, og få dem besvart.
 
Vi legger oss virkelig i selen for at du skal få den hjelpen du trenger og du trenger ikke å bekymre deg for at du ikke forstår alt med det samme.

Mange bonuser!

Det er nå hele 11 bonuser i kurset, og flere vil komme!

Bonus 1

Det er flere måter å tjene penger med YouTube. I denne videoen går jeg gjennom de ulike måtene å gjøre det på. Du vil bli overrasket, for det er mye mer enn annonseinntekter du kan tjene penger på YouTube

Bonus 2

Glemmer du hva du skal si på video? Her lærer jeg deg hvordan du kan jobbe effektivt med videoinnspilling!

Verditrappa og synlighetstrappa

Vi går gjennom effektive markedsføringsprinsipper som Verditrappa - som henger tett sammen med Synlighetstrappa, som er en annen bonus

Nå også tilgang til kurset Video på 1-2-3

Dette kurset blir nå oppfrisket, og alle som blir med i Maksimal Videoeffekt VIP får tilgang til Video på 1-2-3!

Verdi kr 2.990,-

MAKSIMAL VIP MED TETT OPPFØLGING

Du kan nå velge om du vil ta Maksimal Videoeffekt som selvstudiumskurs, eller bli med på vårt "high class" program der du får tett oppfølging for å bygge en langsiktig og bærekraftig bedrift med YouTube og Google. Hvis du tar kurset som selvstudium, får du tilgang til kurset i et helt år etter at du har meldt deg inn. I Maksimal Videoeffekt VIP er målet å gjøre deg til en autoritet i din bransje, og en bærekraftig bedrift som vil stå seg over tid, der du bygger et maskineri som gir deg kunder på autopilot, med videoer som jobber for deg selv om du tar deg fri, eller får flere ansatte!

Velg hvordan du vil ta Maksimal Videoeffekt:

SPESIALISTVIDEOTJENESTEN

Book samtale

 • Et program som følger deg tett opp, der målet er å få deg og bedriften din til å bli en autoritet i ditt marked med YouTube og Google
 • Grundig oppfølging for å lede deg til suksess
 • Designmaler som gjør livet enklere for deg
 • Livstidstilgang til kurset når du har meldt deg på
 • Mange bonuser
 • Bok og 90 dagers publiseringsplan, lenkesamling til nyttige programmer, og mye mer
 • Detaljert vekststrategi for langsiktig effekt
 • Felles videomøter hver måned, der vi ser på hverandres utfordringer
 • Dypdykk i YouTube Analytics slik at du forstår hva du skal satse på
 • Videotriks for å bygge eviggrønne, virale videoer og videoer som går i dybden
 • Eget internkurs med businessplan med ukentlig oppfølging i 6 uker - begynn fra scratch til å få omsetning raskt
 • Tilgang til Video på 1-2-3 🤩
Book inntakssamtale

TILBUD Selvstudium!

NOK 2.990

Skynd deg å melde deg på før 07.01.2021. Prisen går OPP til kr 3.990,- etter det!
 • Steg for steg opplæring og kurs
 • Tilgang kursportal i ett år
 • Over 11 bonuser
 • Opptak fra tidligere spørsmål- og svar livesendinger
 • Bok og 90 dagers publiseringsplan, lenkesamling, og mye mer!
 • Mulighet for å booke coachingsamtale mot tillegg i pris
 • Livstidstilgang på Maksimal Videoeffekt selvstudium, med tilgang til Video på 1-2-3 i ett år

 

 

Gå til påmeldingen
Close

50% fullført

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg hvis du kvalifiserer for programmet