Vi har rustet opp dette programmet til å bli 

 Maksimal Videoeffekt 2.0!

 

Hva er nytt med Maksimal Videoeffekt 2.0.?

 

1. Vi har gått tilbake til det opprinnelige navnet Maksimal Videoeffekt

2. Vi bruker fortsatt langformat video med YouTube som kjerne for denne totale videostrategien

3. Vi innlemmer mer av kortformat video i strategien, der du også vil lære å lage Storyselgende Reelsog YouTube Shorts, som du også kan bruke på f.eks. Tik Tok og Pinterest

4. Vi går inn for ukentlige samlinger i eget forum, der deltakerne kan stille spørsmål og få inspirasjon.

5. Vi sørger for å holde oss oppdaterte på det meste som skjer i sosiale medier, og vil informere og inspirere deltakerne underveis.
6. Vi tar i bruk AI (KI på norsk - kunstig intelligens) på en trygg måte, for å gjøre det enklere for deg gjennom hele videoprosessen.

7. Livstidstilgang til programmet (så lenge det eksisterer), MEN:

8. prisen inkluderer ett års tilgang til din mentor og forum, der du får være med på videomøter, og et eget støttende samfunn. Etter ett år kan du fornye tilgangen til forumet til en pris på kr 4.000,- (denne prisen gjelder frem til september 2024).

 

 

Hvis du er klar for å lære deg en komplett strategi med videoer som jobber for å bygge din merkevare, tillit ut til kundene og operere som små salgsagenter for deg, så er dette det komplette programmet for deg!

 

 

Det beste: Dette gjør du uten betalt annonsering!

Maksimal Videoeffekt er et egen program hvor får du tett oppfølging og oppgaver som vil motivere deg til å nå dine mål.

Mange bonuser!

Under ser du noen av bonusene i kurset, men det er flere!

Eget innebygget forum

Vi erstatter Facebook-gruppe med eget innebygget og tilpasset forum på Kajabis plattform.

Verdi kr 4.000,-

Bonus 1

Storyselgende Reels og kortformat video. Du vil både lære hvordan du kan lage effektive, enkeltstående, korte videoer som du kan bruke for Reels, YouTube Shorts, Tik Tok og Pinterest, og vi går også gjennom hvordan du lager korte videoer fra lange videoer (teasere)

Bonus 2

Det er flere måter å tjene penger med YouTube og andre videoer. Hovedessensen er at du skal bygge autoritet og merkevarekjennskap, men her går vi spesifikt inn på hvordan du får inntjening i bedriften med YouTube.

Bonus 3

Presentasjonsteknikk foran kamera. Hvis du allerede er vant til å stå på scenen, så har du med det nesten en bonus. Men det er likevel ganske forskjellig å stå på en scene fremfor å "nå gjennom ruta" på video, samtidig som du fremstår ekte og naturlig.

Hvordan tjene penger med YouTube?

I Maksimal Videoeffekt vil du selvsagt få grundig opplæring i hvordan DU bygger et system med YouTube kombinert med andre videoer, slik at du oppnår både kortsiktig "her og nå"-effekt og langsiktig effekt. I denne videoen gir jeg deg en innføring i det. Sjekk også ut andre videoer, og abonnér på YouTube-kanalen for å komme litt i gang.

Hvorfor kan du stole på Videomarkedsskolen?

Vi har satt oss grundig inn i, og testet ut YouTube i en effektiv markedsstrategi over lang tid.

  • Vi har holdt på med YouTube siden 11. juli 2011, da den første videoen ble lastet opp.
  • Sommeren 2020 ble en av Katrines filmer som hun laget i regi av produksjonsselskapet Census Film funnet og vist frem på en konferanse med flere tusen deltakere i regi av ERASMUS+ AKTIV UNGDOM og Vestfold og Telemark fylkeskommune. Videoen fant de på YouTube.
  • Videomarkedsskolens videoer blir stadig funnet og sett, noe som har ført til flere oppdrag, og vi produserer også YouTube-videoer for kunder

 

Hvis du skal si at du KAN noe, bør du kunne vise til det.

- enten gjennom egen erfaring, eller ved å ha hjulpet kunder med det. 

 

Det vil kanskje være flere som sier at de kan lære deg YouTube, men da bør du gjøre dine undersøkelser:

 

  1. Har de en aktiv YouTube-kanal selv, eller har de hjulpet kunder med det?
  2. Hvordan ser YouTube-kanalen deres ut? Ser den profesjonell ut?
  3. De som sier at de kan YouTube, hva slags type kanal har de? Er den basert på bedrift eller hobby?
  4. Hvor lenge har de hatt kanalen sin på YouTube?
  5. Hva slags type videoer har de på kanalen sin?

Det er to måter du kan lære mer om YouTube på:

Maksimal Videoeffekt: YouTube og Video Powerhouse!

Her får du virkelig GULL av alt vi har av verdi! Ikke bare lærer du hvordan du får bedriften til å vokse med video og YouTube spesielt, men du lærer hvordan du kan bygge synlighet og autoritet med våre beste eksperttips!

Dette kurset har gått fra å være et medlemskap til et steg for steg HIGH CLASS program med grundig oppfølging, slik at du både setter deg tydelige mål og samtidig får tid nok til å bygge en bærekraftig bedrift med YouTube kombinert med andre sosiale medier.

YouTube Masterklasse

Få en liten smakebit av hva YouTube kan gjøre for deg og bedriften.

 

Dette er lavpris-tilbudet vi har, der du får tilgang i én måned, slik at du kan komme skikkelig i gang med YouTube, og få grundig innsikt og opplæring med YouTube.

Dette kurset er selvstudium, men vi følger deg litt opp gjennom noen e-post sekvenser, fordi vi gjerne vil like å høre både hvordan det går med deg, og hva du synes om programmet!

Dette kurset er inkludert i Maksimal Videoeffekt 2.0.

Finn ut mer her

Maksimal Videoeffekt er for deg:

  • som tidligere har prøvd å markedsføre dine produkter eller tjenester i sosiale medier, men ønsker å hoppe av hamsterhjulet og bygge bedriften med både kortsiktige og langsiktige strategier

  • som ønsker å posisjonere innholdet ditt slik at det virkelig blir lagt merke til, og slik at det får best mulig effekt gjennom positivt tankelederskap som skaper debatt og engasjement

 

Maksimal Videoeffekt er et nytt tankesett innen markedsføring og vekst - en steg for steg metode der du kan ta skikkelig grep og få gode resultater. Forskjellen på denne og andre metoder du lærer å planlegge og produsere innhold som vil jobbe for deg i lang tid fremover, kombinert med raske og effektive korte videoer i tillegg.

Møt din mentor, trener og coach i Maksimal Videoeffekt

Katrine er selv videoprodusent og videomarkedsfører med over 10 års erfaring fra eget videomarkedsføringsbyrå. Hun har laget filmer for mange bedrifter, og vet hva det vil si å hjelpe bedrifter og gründere med å bli synlige på nett. Nå har hun oppdaget denne NYE markedsføringsmetoden, og vil gjerne dele den med deg!

Jeg passer på deg!

 
Hei! Jeg er Katrine Gjærum, videoprodusent og videomarkedsfører, og eier av et videomarkedsføringsbyrå.
Jeg har har lært meg en enkel, komplett, og unik strategi der trafikkgenerering og salg står i fremste rekke, og som hvem som helst kan lære seg-
 
Jeg har lenge hatt en lidenskap om å hjelpe bedrifter og gründere med effektiv synlighet, og jeg vet at video er det beste verktøyet til dette. Men det er ikke bare å sette i gang å filme, du må ha en effektiv strategi bak for å skille deg ut i mengden, slik at innholdet ditt ikke bare lager støy.
 
I Maksimal Videoeffekt viser jeg deg en metode som kan booste bedriften med størst mulig innflytelse og lønnsomhet, samtidig som du også skal ha tid til viktige ting i livet, som søvn, hobby, familie og venner.

HER ER DET DU VIL FÅ HVIS DU BLIR MED I MAKSIMAL VIDEOEFFEKT

Bok som forklarer strategien!

I VIP-kurset får du også med deg boka Maksimal Videoeffekt (fra tidligere navn på kurset) Kurset har stadig utviklet seg helt siden det startet som en challenge i februar 2020. Nå kommer VIP-kurset med en ekstra bonus i form av en bok! Dette har vært etterlengtet - og lovet, og nå er den klar! I denne boka forklarer jeg steg for steg strategien som ligger bak systemet. (NB! Alt materiale som ligger i kursportalen er copyright beskyttet)

Videoer i egen kursportal - nå også mentorprogram med oppfølging og fremoverlent strategi

Support så lenge du trenger det!

Alle trenger støtte. Og hvis du blir med i får du support så lenge du trenger det. Kurset alene vil gi deg perspektiver slik at du får mer klarhet på hvilke konkrete handlinger du må ta for å nå dine mål. Og hvis ditt innhold ikke fungerer som en eviggrønn salgsmaskin akkurat nå, så vil Maksimal Videoeffekt hjelpe deg med det.

I Maksimal Videoeffekt får du et grundig og støttende program, der hensikten er å lede deg til å få suksess med gode resultater dersom du følger og gjennomfører det du lærer.

 

Pålitelighet

Hva er det viktigste en bedrift gjør? I min verden dreier det meste seg om den innflytelsen og effekten du har på ditt publikum. I løpet av kort tid vil jeg hjelpe deg med å reposisjonere bedriften din, få fart på din innflytelse, og hjelpe deg å transformere innholdet ditt, slik at du utvikler en lønnsom bedrift med video generelt, og YouTube spesielt.

Enkelt system

Du vil få tilgang til eksklusivt innhold i kursportalen, og videoer som viser formelen du trenger for å få publikum til å bli dine kunder.

Du lærer også hvordan du optimaliserer YouTube-kanalen din, hvordan du kan tjene penger med YouTube, hvordan du bruker innholdet ditt flere steder og får rett og slett Maksimal Effekt, selv om programmene nå heter YouTube Akademiet.

Du vil også lære hvordan du kommer over dine egne hindringer, slik at du kommer deg videre og ikke blir stående fast der du er nå!

Maksimal Videoeffekt - YouTube og Video Powerhouse

Jeg har brukt mange år og ressurser på å virkelig sette meg inn i markedsføring med video, og hva som må til for å oppnå langvarig Maksimal Videoeffekt. Det som jeg har lært vil jeg nå dele med deg, på en slik måte som er enkel, effektiv og absolutt håndterbar.

I dette programmet får du  tett oppfølging sammen med andre med ukentlige videomøter.

Vi vil kanskje arrangere breakout-rooms, og vi vil ha hotseats, og du vil få tilbakemeldinger på din tilstedeværelse på nett og din YouTube-kanal, PLUSS at du vil få ferdigheter med å bli funnet og sett på Google og YouTube.

Hva kunder har sagt om oss:

Anne Buran Øyen fra Neste Nivå

Siren Langeland fra Regnskapsoptimisten

MAKSIMAL VIDEOEFFEKT MED TETT OPPFØLGING

Bli med på vårt "high class" program der du får tett oppfølging for å bygge en langsiktig og bærekraftig bedrift med YouTube og Google. I YouTube Akademiet er målet å gjøre deg til en autoritet i din bransje, og en bærekraftig bedrift som vil stå seg over tid, der du bygger et maskineri som gir deg kunder på autopilot, med videoer som jobber for deg selv når du eller dere har fri.

Close

50% fullført

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg hvis du kvalifiserer for programmet