MAKSIMAL VIDEOEFFEKT - MELD DIN INTERESSE

SETT DEG PÅ VENTELISTE OG FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD OM RABATT! RABATTEN GJELDER KUN DE SOM STÅR PÅ VENTELISTEN!

Videokurs med tilgang i 1 år - og morsom challenge

 

Maksimal Videoeffekt

Forandre livet ditt med denne revolusjonære markedsstrategien som lærer deg

 

hvordan du kan utnytte kraften av organisk video som kan bli funnet over alt, og som jobber som en armé av salgsagenter som gir deg organiske leads i lang tid fremover!

Og det beste: Dette kan skje uten betalt annonsering.

Vi kjører i gang challenge der du får en pangstart med YoutTube-kanalen din, og du får tilgang til kurset med en gang!

Hva du får i denne utfordringen:

Etter at du har fullført utfordringen, som du nå også vil få som et komplett kurs, vil du ha lært en revolusjonær ny innholdsstrategi, med nye verktøy og et helt nytt tankesett.  Alle kan lære seg denne enkle markedsføringsmetoden, som bygger på en forutsigbar og gjentakende prosess. Dette systemet vil kunne øke din innflytelse - og din omsetning - måned etter måned.

I utfordringen får du en gjennomførbar steg for steg prosess, og du får tilgang til meg hver dag gjennom livesendinger og annet innhold så lenge utfordringen varer.

Dette kurset er for deg:

  • Hvis du tidligere har prøvd å markedsføre dine produkter eller tjenester, men ønsker raskere resultater, mer synlighet og et større publikum

  • Hvis du har lyst til å posisjonere innholdet ditt slik at det blir lagt merke til, og slik at det får best mulig effekt gjennom positivt tankelederskap som skaper debatt og engasjement

  • Hvis du er villig til å stå på i ca. 1 time hver dag mens utfordringen pågår. Den tiden vil være gull verdt for deg!

 

MAKSIMAL 

VIDEOEFFEKT


er et helt nytt tankesett innen markedsføring og vekst - en enkel steg for steg metode der du kan ta skikkelig grep og få gode resultater. Forskjellen på denne og andre metoder er at vi bruker vårt Video Totalkonsept, der du lærer å planlegge og produsere innhold som vil jobbe for deg i lang tid fremover.

Møt din mentor, trener og coach

Katrine er selv videoprodusent og videomarkedsfører med over 9 års erfaring fra eget videomarkedsføringsbyrå. Hun har laget filmer for mange bedrifter, og vet hva det vil si å hjelpe bedrifter og gründere med å bli synlige på nett. Nå har hun oppdaget denne NYE markedsføringsmetoden, og vil gjerne dele den med deg!

Jeg passer på deg!

 
Hei! Jeg er Katrine Gjærum, videoprodusent og videomarkedsfører, og eier av et videomarkedsføringsbyrå.
Jeg har har lært meg en enkel, komplett, og unik strategi der trafikkgenerering og salg står i fremste rekke, og som hvem som helst kan lære seg-
 
Jeg har lenge hatt en lidenskap om å hjelpe bedrifter og gründere med effektiv synlighet, og jeg vet at video er det beste verktøyet til dette. Men det er ikke bare å sette i gang å filme, du må ha en effektiv strategi bak for å skille deg ut i mengden, slik at innholdet ditt ikke bare lager støy.
 
Med Maksimal Videoeffekt viser jeg deg en metode som kan booste bedriften med størst mulig innflytelse og profitt, uten at det skal gå ut over andre viktige ting i livet, som søvn, hobby, familie og venner.

HER ER DET DU VIL FÅ HVIS DU BLIR MED I DAG:

Bok som forklarer strategien!

Dette kurset har utviklet seg helt siden det startet i februar 2020. Nå kommer kurset med en ekstra bonus i form av en bok! Dette har vært etterlengtet - og lovet, og nå er den klar! I denne boka forklarer jeg steg for steg strategien som ligger bak systemet.

Videoer i egen kursportal - og 6 ukers challenge med tips og inspirasjon:

Support underveis

Alle trenger å få støtte. Denne utfordringen vil gi deg flere perspektiver slik at du vil se tydeligere og få mer klarhet på hvilke konkrete handlinger du må ta for å nå dine mål. Og hvis ditt innhold ikke fungerer som en eviggrønn salgsmaskin akkurat nå, så vil denne utfordringen hjelpe deg med å forandre akkurat det. Og jeg vil gi hver enkelt svar på spørsmål og følge deg opp.

Pålitelighet

Hva er det viktigste en bedrift gjør? I min verden dreier det meste seg om den innflytelsen og effekten du har på ditt publikum. I løpet av bare 6 uker vil jeg hjelpe deg med å reposisjonere bedriften din, få fart på din innflytelse, og hjelpe deg å transformere innholdet ditt til reell profitt.

Enkelt system

Du vil få tilgang til eksklusivt innhold i en kursportal, og videoer som viser formelen du trenger for å få publikum til å bli dine kunder. Du lærer også hvordan du optimaliserer YouTube-kanalen din, og hvordan du kan komme over dine egne hindringer.

Få svar på dine spørsmål live

Jeg har brukt mange år og ressurser på å virkelig sette meg inn i markedsføring med video, og hva som må til for å oppnå langvarig Maksimal Videoeffekt. Dette som jeg har lært vil jeg nå dele med deg, på en slik måte som er enkel, effektiv og absolutt håndterbar. To ganger i uka går jeg live og svarer på spørsmål du måtte ha i denne utfordringen. I tillegg til de 2 dagene blir det ukentlige spørsmål- og svar sendinger.

Hva tidligere deltakere har sagt om utfordringen:

Eivind Langås

Jamie Siv Rognstad
Brandingrevolusjonen og The Branding Revolution

Mette-Marit Nordby
Business fra sjela

Line Hauge Støyva
Strada verso Nord

Slik blir kursforløpet, og jeg går gjennom alt sammen med deg i løpet av 6 uker:

Modul 1: Transformerende markedsføringsføringsstrategi 

I den første modulen lærer du hvordan du kan lage produkter eller tjenester som folk føler at de må ha. Og jeg viser deg produktutviklingsteknikkene du kan bruke for å imøtekomme kundenes behov... istedenfor å overse dem, slik mange bedrifter dessverre gjør... Jeg viser deg verditrappa, som gjør at du kan tilby produkter og tjenester fra gratis og helt opp til en verdi av flere hundre tusen kroner.

Modul 2: Inngående innholdsgenererende teknikker

Når du begynner å føle deg trygg på hvilken måte du kan selge på, dykker vi inn i strategier for å lage GODT innhold som folk vil ha. Du lærer også å imøtekomme mistilliten kundene dine kanskje har fått fra å jobbe med bedrifter som ganske enkelt ikke bryr seg om dem, i tillegg til hvordan du får din perfekte kunde til å søke og finne deg og dine fantastiske løsninger.

Modul 3: Mine aller beste triks - og praktiske øvelser med coaching

I denne modulen vil vi lære deg Ninja taktikker for å lage flotte videoer - og vi viser deg nøyaktig hvordan du kan bruke videoene dine flere steder og på flere måter. Du får mer dybde i manus- og fortellerteknikker du trenger for å bygge et stort, engasjert publikum.

Innflytelsesdrevet og Profittbasert YouTube-kanal

På slutten av utfordringen/kurset vil du ha all informasjonen, ferdighetene og verktøyene du trenger for å lansere en lønnsom YouTube-kanal og "video over alt"-strategi, som gjør at du kan skalere din bedrift til nye høyder med en armé av salgsagenter som jobber for deg 24/7 - 7 dager i uka! Velkommen til å lære mer om kraften med YouTube!

Hjelp underveis

For at din reise skal oppleves så bra som mulig fra ditt ståsted, til å kunne levere dine unike allestedsnærværende videoer, slik at du enkelt kan generere leads for din bedrift...  Så får du hjelp underveis! Det vil bli ukentlig "Spørsmål og svar"-sekvens der du kan stille alle de spørsmålene du måtte ha, og få dem besvart. På den måten får du tilgang til forståelse og taktikker som du kan gjennomføre. Du trenger ikke å bekymre deg for at du ikke forstår alt helt korrekt med det samme.

Mange bonuser!

Det er nå hele 11 bonuser i kurset, og flere vil komme!

Bonus 1

Det er flere måter å tjene penger med YouTube. I denne videoen går jeg gjennom de ulike måtene å gjøre det på. Det er selvsagt ikke bare med annonser du kan tjene penger, det er flere metoder.

Bonus 2

Glemmer du hva du skal si på video? Her lærer jeg deg hvordan du kan jobbe effektivt med videoinnspilling!

Verditrappa og synlighetstrappa

Vi går gjennom effektive markedsføringsprinsipper som Verditrappa - som henger tett sammen med Synlighetstrappa, som er en annen bonus

6 ukers challenge med oppfølging

Dette er altså ikke bare en challenge, men det er nå et KURS med tilgang til kursportal med mange bonuser. Du får faktisk tilgang til kurset i et helt år etter at du har meldt deg inn! Og etter endt utfordring vil du og de andre kursdeltakerne komme inn i en alumni-gruppe som stadig vil vokse, der dere kan fortsette å dele erfaringer med hverandre.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.