Vil du lære hvordan du kan jobbe effektivt og kreativt med video?

Sett deg på venteliste, så sender vi deg melding om når vi setter i gang neste kurs!

Bilder fra forrige kurs

Det ble mye lærdom og mye gøy!

Alle våre kursdeltakere får oppfølging og tilgang til Videomarkedsskolens online Grunnskole i 1 måned

Er dette kurset for meg?

  • Dette kurset er for deg som ser at video er DEN viktigste markedsføringsmetoden vi har i dag.
  • Du åpner opp for å unne deg selv suksess og er villig til å tre ut av komfortsonen og prøve noe nytt - men på en trygg og morsom måte
  • Du har lyst til å prøve deg både foran og bak mobilkameraet, og er villig til å lære mer om skaperprosessen med video.
  • Du vil lære alt du trenger fra planlegging til publisering, og hvordan du kan jobbe smart med video for å få maksimal effekt, slik at du slipper å føle deg som en hamster i et hamsterhjul som må lage innhold hele tiden.
  • Du slipper å kopiere "alle andre" som ofte kun bruker video som presentasjonsmedium, der det krever mye av deg som formidler. I dette kurset skal få lage annerledes videoer med din egen vri!
  • Du vil etter endt kurs kunne jobbe effektivt og lage gode videohistorier, og planlegge innhold for sosiale medier i lang tid fremover, og likevel føle at du ikke jobber deg ihjel.
  • Du vil ha det GØY mens du lager videoer!
  • Du trenger ingen forkunnskaper, men må være innstilt på at du må øve deg litt

Under ser du eksempler på videoer du kan lære å lage:

Hva trenger du til dette kurset?

Du begynner med mobiltelefon og laptop eller PC/Mac!

Det eneste du trenger er mobiltelefon, en PC eller Mac og noe tilleggsutstyr som vi går gjennom på kurset. Vi skal ha en utstyrsdemonstrasjon av utstyr du kan bruke for at videoene skal se litt mer profesjonelle ut. 

Jobb smartere, ikke hardere

De aller fleste gründere og bedriftseiere er innprentet med at det er hardt arbeid som gjelder. Men hva hvis du heller kan jobbe smartere, så ikke arbeidet føles fullstendig overveldende? I dette kurset lærer du hvordan du kan maksimere utbyttet av innsatsen din, slik at bedriften kan produsere innhold for lang tid fremover!

Jeg har kameraskrekk!

De aller fleste Katrine har jobbet med har frykt for å være foran kamera. Til og med de som er vant til å presentere på scenen kan oppleve å få "frys" foran kamera. Så det er du ikke alene om. Men Katrine er vant til å jobbe med det, og dessuten har vi en nyhet til deg for dette kurset:
Du trenger ikke å være foran kamera hele tiden! 
Vi vil vise deg kreative teknikker du kan bruke, slik at du slipper å huske veldig lange setninger, og innholdet i videoene dine blir mye mer levende og spennende å se på. Og det er gøy og ikke så vanskelig!

Når videoene mine er ferdige, hva skjer da?

I dette kurset vil du ikke bare lære deg å lage videoer, du vil også lære deg hvilke kanaler du kan poste videoene i, også slik at de funnet og sett. Du vil kunne laste videoene opp til Facebook, YouTube, Instagram og andre steder, uten at det skal føles som en overveldende prosess.

Hva skiller dette kurset fra andre kurs?

Du vil lære å ha det gøy MED filming! Først og fremst kommer du til å lære deg å være kreativ med dine videoer, uten at det skal oppleves overveldende. Du vil lære ulike teknikker både når det gjelder det kreativite og det tekniske. Altså ingen lange replikker å huske på, du skal lære å ha det gøy underveis, samtidig som videoen vil se proff ut.

I det fysiske kurset blir dere delt opp i grupper som skal gjennomføre en workshop og praktiske øvelser. Vi lover ut av komfortsonen og mye gøy! I onlinekurset blir du også utfordret til å prøve noe nytt og se ting med nye øyne. Det følger opp det vi skal gjøre på det fysiske kurset. Slik har du antakelig ikke tenkt på å bruke video før!

Når du har kjøpt ett av kursene vil du få tilbud om å bli med i en Facebook-gruppe. Den gruppen skal føles helt trygg. der kan du legge ut videoene dine og få tilbakemeldinger fra både Katrine og andre kursdeltakere. Katrine vil også følge opp med tips og triks om video og markedsføring i denne gruppa.

Litt om din kursinstruktør Katrine Gjærum

Jeg jobber som videoprodusent og er faglærer i Videomarkedsskolen. Som bakgrunn har jeg en bachelorgrad i digitale medier med film som hovedfokus, og jeg er også IT-kandidat og har utdanning innen markedsføring fra NMH. Jeg har jobbet med videomarkedsføring for bedrifter i over 7 år - med gode resultater og god synlighet. Jeg ønsker virkelig å hjelpe deg til å nå ditt potensiale med video, slik at du eller din bedrift kan finne deres unike, men profesjonelle stil. Se forøvrig mer om meg i Video visittkortet under:

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.