VÅRE TJENESTER:

VIDEOPRODUKSJON OG VIDEOKURS

 

 

Lær å lage videoer selv, eller
la oss gjøre det for deg

TA KONTAKT MED OSS I DAG

Vi gjør det enkelt for deg!

Har du lyst til å lage videoer selv, lage deler av dem selv, eller overlate hele jobben til oss? Uansett så er vi der for deg! Vår styrke er nettopp videoer som blir funnet og sett, og vi kan lage videoer og innhold som vil fungere i lang tid fremover for deg og din bedrift!

1. Lær å lage videoer selv

Lær å lage videoer selv gjennom onlinekurs eller fysiske kurs. Steg for steg veiledning og oppfølging

2. Samarbeid med oss

Lag videoer selv og bruk oss som din mentor. Vi går mer i dybden og kan hjelpe deg med deler av produksjonen, publisering og distribusjon

3. Overlat hele jobben til oss!

Senk skuldrene og la oss gjøre alt for deg! Vi og vårt team sørger for at videoer til din bedrift blir "hands off" for deg.

Hvorfor er det så viktig med videoer på nett?

 

Klikk her for å ta kikk på våre gratisressurser der du kan lære hvordan du kan komme i gang med video:

Få tak i gratismateriale Hopp over beskjeden

Videoproduksjon:

Videoproduksjon og videomarkedsføring

La video være "hands off" for deg! Vi kan ordne alt!

Hva sier du til å få laget 3 måneder med innhold til Facebook, Instagram og LinkedIn spilt inn på kun 2 dager? Eller 6 måneder med innhold spilt inn på 3 dager? Det eneste du trenger å gjøre er å tenke litt over innholdet du ønsker å få produsert, skrive skisser til manus, og å møte opp til dagen vi skyter film!

Og ikke nok med det, men vi hjelper deg gjerne med å automatisere prosessen, slik at videoene dine blir funnet i lang tid fremover, samtidig som de bringer inn leads på autopilot.

Ved siden av å kunne video, så har vi også mye kompetanse om sosiale medier. Derfor lager vi også mikroinnhold fra videoene som du kan bruke i sosiale medier i lang tid fremover. Da blir det slutt på å lure på hva du skal poste på Instagram neste dag!

 

La oss ta oss av produksjonen av onlinekurset ditt!

Kanskje du ønsker at vi skal ta oss av innspillingen av onlinekurset ditt? Da trenger du ikke å gå til innkjøp av utstyr, og du slipper stresset med å finne ut av det tekniske. Og sist men ikke minst:
Du får kvalitetsmessig gode videoer som ser strålende ut! 
Videoene kan spilles inn på 1-2 dager, alt avhengig av hvor mange videoer du trenger. Og markedsføringen av onlinekurset? Vi tar oss av det også!

Eksempler på videoproduksjon:

På Håret ønsket å få lage en stillingsannonsevideo. Slike videoer fungerer da både som stillingsannonser og employer branding. Dette har fungert veldig bra, og videoen har fått mange tusen visninger på Facebook, bragt inn mange nye følgere på Facebook-siden, og den har også fått bra med engasjement.

 

Videoen er tekstet på Facebook

Klikk for å se videoen på Facebook

Andre videoproduksjoner:

Fysiske kurs:

Workshop: Ta sjumilssteg og lær å lage videoer som fungerer NÅ

Vi følger selvsagt med i utviklingen, og i august kjører vi i gang med 3-dagers workshop sammen med FB-skolen der du lærer å fokusere på hva som fungerer for video NÅ!

Har du ikke kommet i gang med video enda? I denne workshopen får du tatt sjumilssteg, og vi filmer deg også med vårt utstyr. Da får du en video du kan ta med deg hjem - klar til bruk!

Kurspåmeldingen begynner 12. juni, vil du bli varslet, slik at du kan sikre deg EARLY BIRD-billett?

JA TAKK, JEG VIL BLI VARSLET NÅR WORKSHOPEN LEGGES UT!

Onlinekurs:

VIDEO PÅ 1-2-3

Lær hvordan du kan komme ENKELT i gang med video på nett. Det eneste du trenger er en mobiltelefon, men du kan også bruke proffere kamera hvis du vil. Vi planlegger dette kurset som selvstudiumskurs i sommer, mer info kommer. Selv om det er selvstudium, så blir tar vi deg skritt for skritt gjennom hvordan du lager effektive videoer som dine kunder og følgere har lyst til å se.

FINN UT MER OM VIDEO PÅ 1-2-3

YouTube for Bedrifter

Visste du at YouTube er verdens nest største søkemotor, eid av verdens største søkemotor? Og selv om det florerer med kattevideoer, gamere, bloggere og influencer-videoer der, så er det fortsatt massevis av plass til videoer fra bedrifter! Tenk om DIN bedrift sin video kan bli funnet i søk på YouTube eller i Google? Lær hvordan du kan gjøre om YouTube til bedriftens evigggrønne salgsmaskin!

FINN UT MER OM YOUTUBE FOR BEDRIFTER
Close

Supert! Du er bare ett steg unna!

Fyll inn opplysninger under, så sender vi deg informasjon når påmeldingen til workshopen begynner, slik at du kan sikre deg
EARLY BIRD pris!

NB! Dine opplysninger er trygge hos oss! Vi sender deg ikke spam, og deler ikke dine opplysninger videre.
Les mer i vår personvernpolicy her.