VÅRE TJENESTER:

VIDEOPRODUKSJON OG VIDEOKURS

 

 

Lær å lage videoer selv, eller
la oss gjøre det for deg.

Foto: Fotograf Heidi Dokter
TA KONTAKT MED OSS I DAG

Vi gjør det enkelt for deg!

Har du lyst til å lage videoer selv, lage deler av dem selv, eller overlate hele jobben til oss? Uansett så er vi der for deg! Vår styrke er nettopp videoer som blir funnet og sett, og vi kan lage videoer og innhold som vil fungere i lang tid fremover for deg og din bedrift!

1. Lær å lage videoer selv

Lær å lage videoer selv gjennom onlinekurs eller fysiske kurs. Steg for steg veiledning og oppfølging

2. Samarbeid med oss

Lag videoer selv og bruk oss som din mentor. Vi går mer i dybden og kan hjelpe deg med deler av produksjonen, publisering og distribusjon

3. Overlat hele jobben til oss!

Senk skuldrene og la oss gjøre alt for deg! Vi og vårt team sørger for at videoer til din bedrift blir "hands off" for deg.

Hvordan starte en YouTube-kanale i 2023?

Videoproduksjon:

Videoproduksjon og videomarkedsføring

La video være "hands off" for deg! Vi kan ordne alt!

Hva sier du til å få laget 3 måneder med innhold til Facebook, Instagram og LinkedIn spilt inn på kun 2 dager? Eller 6 måneder med innhold spilt inn på 3 dager? Det eneste du trenger å gjøre er å tenke litt over innholdet du ønsker å få produsert, skrive skisser til manus, og å møte opp til dagen vi skyter film!

Og ikke nok med det, men vi hjelper deg gjerne med å automatisere prosessen, slik at videoene dine blir funnet i lang tid fremover, samtidig som de bringer inn leads på autopilot.

Ved siden av å kunne video, så har vi også mye kompetanse om sosiale medier. Derfor lager vi også mikroinnhold fra videoene som du kan bruke i sosiale medier i lang tid fremover. Da blir det slutt på å lure på hva du skal poste på Instagram neste dag!

 

La oss ta oss av produksjonen av onlinekurset ditt!

Kanskje du ønsker at vi skal ta oss av innspillingen av onlinekurset ditt? Da trenger du ikke å gå til innkjøp av utstyr, og du slipper stresset med å finne ut av det tekniske. Og sist men ikke minst:
Du får kvalitetsmessig gode videoer som ser strålende ut! 
Videoene kan spilles inn på 1-2 dager, alt avhengig av hvor mange videoer du trenger. Og markedsføringen av onlinekurset? Vi tar oss av det også!

Eksempler på videoproduksjon:

Neste Nivå AS

Videomarkedsskolen tar seg av hele videoproduksjonen til Neste Nivå AS, fra planlegging til filming, redigering, publisering og distribusjon

Fysiske kurs:

VI HOLDER BÅDE FYSISKE OG ONLINE KURS!

Onlinekurs:

VIDEO PÅ 1-2-3

Lær hvordan du kan komme ENKELT i gang med video på nett. Det eneste du trenger er en mobiltelefon, men du kan også bruke proffere kamera hvis du vil. I dette kurset blir tar vi deg skritt for skritt gjennom hvordan du lager effektive videoer som dine kunder og følgere har lyst til å se.

FINN UT MER OM VIDEO PÅ 1-2-3

Maksimal Videoeffekt

Maksimal Videoeffekt er vårt signaturprogram, der du lærer hvordan du kan maksimalisere kraften av organisk video som blir funnet og sett over alt, og som jobber som en armé av salgsagenter som gir deg organiske leads i lang tid fremover - uten annonsering.

Og det beste: Når du blir med i Maksimal Videoeffekt får du tett oppfølging, challenger, aktuelle temaer, maler og veiledning om smarte måter å markedsføre bedriften med video.

Betal én gang - få livstids tilgang til portalen!

FINN UT MER
Close

Supert! Du er bare ett steg unna!

Fyll inn opplysninger under, så sender vi deg informasjon når påmeldingen til workshopen begynner, slik at du kan sikre deg
EARLY BIRD pris!

NB! Dine opplysninger er trygge hos oss! Vi sender deg ikke spam, og deler ikke dine opplysninger videre.
Les mer i vår personvernpolicy her.