Tjenester Våre kurs Gratismateriale Blogg Om oss Kontakt oss VÅRE KURS Login

Personvernpolicy

Videomarkedsskolens personvernpolicy

Ditt privatliv er av største betydning for oss, og vi følger den nye personvernlovgivningen i Europa (GDPR). For å administrere dine personlige data eller avmeldinger, vennligst kontakt oss via e-post på [email protected]

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes direkte til deg som person, for eksempel navn, e-postadresse og selskapsnavn. Slike opplysninger er nødvendig for at vi skal kunne betjene deg som kunde.

Vi behandler personopplysninger i forbindelse med våre markedsføringstjenester, både på vegne av oss selv og våre kunder. Dette gjøres for eksempel i arbeidet med å sende deg relevant informasjon du har etterspurt.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å sende sensitive personopplysninger eller fødselsnummer ved bruk av e-post, uten at innholdet er kryptert. Eventuelle nettsteder som vi lenker til via nettstedet vårt, styres av en egen personvernpolicy som bør vurderes før du sender inn din personlige informasjon.

Formålet med behandlingen

Formålet med vår behandling av dine personopplysninger er å identifisere deg som kunde, og oppfylle avtalen du har med oss.

Vår behandling av personopplysninger håndteres konfidensielt. Alle partnere i Videomarkedsskolen er underlagt taushetsplikt. Taushetsplikten gjelder ikke bare ut av selskapet, men også internt mellom parntere og varer selv om partnereskapet er avsluttet.

Hvilke personopplysninger behandles

Opplysninger som behandles hos Videomarkedsskolen kan kategoriseres slik:
  • Administrative opplysninger som f.eks. navn, e-postadresse og hvilket selskap man jobber i.
  • Opplysninger om atferd på vår nettside, som f.eks. hvilke artikler man leser og hva man viser interesse for

 

Hvilke programmer vi bruker som samler inn data:

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er ikke skadelig. Den inneholder verken virus eller programmer. Det den gjør, er å lagre informasjon fra nettstedet vårt, for eksempel om når du besøkte oss sist eller data du har skrevet inn i et registreringsskjema på https://www.videomarkedsskolen.no

Informasjon som samles inn på videomarkedsskolen.no vil aldri, under noen omstendighet, bli delt eller solgt. Den kan heller ikke identifisere deg som person, men vil kun bli brukt til å analysere brukeratferd for å forbedre nettstedet vårt.

  • Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på våre nettsider. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

    Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

  • Facebook Pixel – Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til statistiske formål. Denne informasjonskapselen kan brukes til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook.
    Brukerne har kontroll over reklamene som de ser og kan justere sine personlige innstillinger på Facebook. På Facebook kan du finne informasjon om Facebook-informasjonskapslene og retningslinjene innen personvern.

  • Google Analytics – Vi bruker Google Analytics for å samle statistikk om bruken av nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler som starter med _ga og _gat_ga benyttes for å samle informasjon om besøk til analyseformål. _gat benyttes for at Google Analytics skal vite hvilken hjemmeside som skal spores og hvor informasjonen skal sendes.
  • GOOGLE TAG MANAGER

    Dette er et analyseprogram som håndterer andre tagger og script, som Google Analytics. Informasjonen som lagres er ikke sporbar tilbake til deg. Den benyttes i fortløpende justeringer og tilpassinger slik at vi kan gjøre opplevelsen på videomarkedsskolen.no best mulig for våre brukere.

  • GOOGLE DISPLAYNETTVERKET

    Bruken av Informasjonskapselen, Facebook Pixel, medfører at tredjepartsleverandører, inkludert Google, vil vise målrettede annonser på en rekke nettsteder tilknyttet deres eget innholdsnettverk. Disse annonsene er basert på interesser og tidligere nettstedsbruk. Denne målrettingen vi være med på å bidra til markedsføringen du blir eksponert i større grad er relevant for deg som bruker. I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn, eller brukes informasjon, som kan benyttes til å identifisere deg som individ. Du kan reservere deg mot målrettede Google annonser her: Google Ads Settings

    Med mindre du har innstilt nettleseren din på å avvise informasjonskapslene, vil disse opprettes automatisk. Om du vil tillate lagring av informasjonskapsler, bestemmer du selv. Vær bare oppmerksom på at å avvise informasjonskapsler, kan påvirke funksjonaliteten på nettsidene.

    Vårt formål med bruk av informasjonskapsler er å gi innhold og annonser et personlig preg, samt å kunne analysere trafikken vår. Informasjonskapslene som vi bruker kan ikke på noen måte spre skadelige programmer eller skade din datamaskin.

 

Videomarkedsskolens håndtering av personopplysninger i kundeoppdrag:

Videomarkedsskolen har mange kunder innenfor for ulike sektorer og mange oppdrag medfører en eller annen form for behandling av personopplysninger.  Videomarkedsskolen vurderer derfor alltid hvilke krav oppdragene stiller til håndtering av personopplysninger med hensyn til gjennomføring og avtaleverk. Videomarkedsskolen tilpasser avtaleverk og gjennomføring til de kravene som stilles til håndtering av behandling av personopplysninger, i samråd med oppdragsgiver. I mindre oppdrag der Videomarkedsskolen utfører brukertesting, intervjuer, film opptak  eller andre enkle data innsamlinger vil disse opplysningene lagres i maksimum seks måneder etter oppdrags avslutting.

Liste over kurs- og seminardeltakere

Når du melder deg på kurs, lagres informasjon til bruk for kursadministrasjon og for å ta inn kursavgift.

Videomarkedsskolens ansvar: Videomarkedsskolen er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger for å gjennomføre booking av møtelokaler og foreta og administrere påmelding fra deltakere på Videomarkedsskolens kurs.

Videomarkedsskolen bruker Kajabis påmeldingsløsning. I denne løsningen kan du melde deg på kurs ved å oppgi bedrift, navn, og kontaktinformasjon. 

Videomarkedsskolen har behandlingsansvar for behandling av personopplysninger  i forbindelse med økonomi og betaling fra eller til deltakere og møtelokaler, regnskap og bokføring, inkludert lagring etter bokføringsregelverk.


All informasjon om deg lagres på sikre servere, i tråd med Kajabis datalagringsrutiner

Gyldige behandlingsgrunnlag:

Vi innhenter kun informasjon om deg for å sende deg relevant informasjon du selv ber om, for å oppfylle en avtale vi har med deg eller fordi vi mener det er din interesse. Vi bruker aldri informasjonen til noe annet enn hva vi har oppgitt.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Behandlingen av de aktuelle personopplysningene vil da opphøre.

Personopplysninger kan bli utlevert til offentlige myndigheter, dersom dette følger av lovbestemt opplysningsplikt eller utleveringsplikt.

Eventuelle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss er underlagt taushetsplikten, gjennom avtaleinngåelse.

For å beskytte dine opplysninger bruker vi tredjeparts programvare for å samle inn betalinger, vedlikeholde kundekontaktinformasjonen og vert for våre nettsteder. Alle online transaksjoner er kryptert. For å få autorisasjon og gjennomføring av overføringer, blir informasjon du sender når du foretar et online kjøp, delt med betalingsprosessorer og kredittkortselskapet ditt.

 
 

Du har krav på å kreve innsyn i de opplysningene vi behandler om deg. Du har rett til å få vite hvilket formål og behandlingsgrunnlag vi benytter oss av, hvilke opplysninger om deg vi behandler, mottakere eller kategorier av mottakere som personopplysningene videreformidles til, lagringslengden på personopplysningene, samt hvor opplysningene er innhentet fra.

Dersom du mener at Videomarkedsskolen har registrert opplysninger om deg som er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å kreve retting av de aktuelle personopplysningene.  Du kan kreve at vi sletter personopplysninger om deg dersom opplysningene ikke lenger er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen, du trekker tilbake ditt samtykke dersom det er samtykke som har blitt brukt som behandlingsgrunnlag, du motsetter deg behandlingen og det ikke foreligger andre overordnede legitime grunner til å fortsette behandlingen eller at opplysningene er behandlet ulovlig.

Du har rett til å motta personopplysninger vi har lagret om deg i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format. Du har også rett til å kreve at vi overfører opplysninger vi har mottatt fra deg til en annen behandlingsansvarlig dersom det er teknisk mulig og behandlingen er basert på samtykke eller kontrakt.

Den behandlingsansvarlige er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger, og hvilke hjelpemidler som brukes. Videomarkedsskolen har etablert en rolle som behandlingsansvarlig som skal ha oversikt over disse prosessene, forretningsområder og systemer som behandler personopplysninger, og fortløpende følger opp internkontrollen og risikosituasjonen. Rollen som behandlingsansvarlig er lagt til Katrine Gjærum, og kan kontaktes på følgende måter:

  • Telefon: + 47 45010721
  • E-postadresse: [email protected]
  • Adresse: Storgata 6, 2050 Jessheim

Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO.

Slik unngår du informasjonskapsler/cookies:
https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du til vilkårene som er beskrevet i denne personvernpolicyen. Vi er forpliktet til å opprettholde sikkerheten og integriteten til dine personlige opplysninger.

Med vennlig hilsen

Videomarkedsskolen AS

Close

50% Complete

Du er snart der!

Fyll inn navn og epost for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du vil motta jevnlige, men relevante eposter med tips og triks om video og markedsføring.

Dine opplysninger er trygge hos oss! Les mer i vår personvernpolicy her.