Videomarkedsskolens kursportal

Ta en kikk på de kursene vi har i portalen under!

Bli med på fysiske kurs:

Vi vil fortløpende holde kurs i våre lokaler eller bestilles til kurs i hele landet. Under vil du se kurs vi skal ha i nærmeste fremtid.

Ny på video? Kom i gang med mobilen!

Bli synlig med video! Video er den beste markedsføringsmetoden du kan bruke for å bygge tillit, vise frem produkter eller tjenester, og knytte kontakt med dine kunder. Kom i gang med mobilvideo på en proff måte. Bli trygg både foran og bak kamera.

Vi har flyttet inn i nye lokaler i Business Jessheim og feirer det med 30% rabatt på kurs!

Innflyttingstilbud 30% rabatt

Vi rocker i gang YouTube for Bedrifter

Hvorfor ikke gjøre YouTube om til en eviggrønn salgsmaskin? Lær deg bli funnet i søk med YouTube-video, få flere seere og mer salg! Vi går skritt for skritt gjennom hvordan du kan bruke YouTube til å generere leads inn til egne nettsider!

Vi har flyttet inn i nye lokaler i Business Jessheim og feirer det med 30% rabatt på kurs!

Innflyttingstilbud 30% rabatt!

Våre nettkurs:

Nettkursene våre er listet under. Det vil også fremkomme om kursene kan tas helt på egenhånd uten oppfølging, eller om de vil tilbys med oppfølging. Den mest effektive måten å ta nettkurs på er selvsagt med oppfølging, fordi du da fra kursinstruktør blir motivert og dratt i gang litt. Dessuten vil det også under oppfølgingsperioden være mulig å få hjelp via livesendinger og gruppechatter, og via innlegg og kommentarer. 

"Jeg vil komme i gang med video"

Lær å lage BEDRE videoer fra scratch! Begynn med mobiltelefon! Meld deg på når som helst. Det ligger nå 26 vidoer i portalen, fordelt på 4 moduler. 

 

Bli med på Grunnskolen

YouTube-kurs

Alt du trenger å vite for å gjøre YouTube om til en eviggrønn salgsmaskin! Kurset er nå under testing, men vil bli tilgjengelig for alle før mai 2019. Klikk knappen under for å melde din interesse når det er klart.

Meld min interesse for YouTube
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.