Videomarkedsskolens kursportal

Ta en kikk på de kursene vi har i portalen under!

Våre nettkurs:

Nettkursene våre er listet under. Det vil også fremkomme om kursene kan tas helt på egenhånd uten oppfølging, eller om de vil tilbys med oppfølging. Den mest effektive måten å ta nettkurs på er selvsagt med oppfølging, fordi du da fra kursinstruktør og andre deltakere blir motivert og leid gjennom prosessen. Du kommer da med i en gruppe som følger hverandre i tykt og tynt i lukket Facebook-gruppe der det også blir livesendinger, gruppechatter, spørsmål og svar, og enda flere tips. Vi pleier å være rause med våre kursdeltakere.

1. YouTube for Bedrifter

Bli en YouTube-stjerne og lær hvordan videoene dine blir funnet i søk, slik at du kan få flere seere, flere abonnenter og mer salg! Dette kurset tar deg steg for steg gjennom prosessene for at du kan tjene penger med YouTube!

 

Jeg vil finne ut mer om kurset:

Finn ut mer om YouTube for Bedrifter

2. Kom i gang med video:

Du har bestemt deg for å satse på video, fordi du vet at video virker!
Men hvordan skal du lage GODE videoer som folk faktisk vil se?

Lurer du på hvordan du skal komme i gang med video? Dette kurset vårt kan du ta når som helst, og det er selvstudium.

Lær å lage BEDRE videoer fra scratch! Begynn med mobiltelefon! Meld deg på når som helst. Det ligger nå 26 vidoer i portalen, fordelt på 4 moduler. 

Ta meg til Videomarkedsskolens Grunnskole

Fysiske kurs:

Vi vil fortløpende holde kurs i våre lokaler eller vi kan bestilles til kurs i hele landet. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å følge med på neste gang vi skal holde kurs.

Få med deg hva som skjer når det skjer!

Vil du gjerne vite når vi legger ut nye tipsvideoer på YouTube? Eller få flere tips om video og markedsføring? Eller kanskje du vil få vite når vi skal holde fremtidige kurs?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.