Lær videomarkedsføring med Videomarkedsskolen.

Videomarkedsskolens kurs

Videomarkedsskolen tilbyr både fysiske og online kurs innen video og markedsføring. De er listet opp under, og lenger ned på siden kan du lese mer om hvert enkelt kurs. I tillegg har vi videokurs der man møter opp fysisk, og disse vil du finne nederst på siden.

Maksimal Videoeffekt

Utrust bedriften din med en revolusjonerende markedsstrategi
som utnytter kraften til organisk, allestedsnærværende video for å generere potensielle kunder! 👇

Livesending på 1-2-3

Lær livesendinger på en proffere måte! Alle kan ta frem telefonen eller laptopen sin og sende live. Men ikke alle vet hvordan man kan lage strategiske og proffere livesendinger 👇

Video på 1-2-3

Kom raskt i gang med video med mobiltelefonen! Lær å lage video på en proffere måte. Dette kurset tas som selvstudium. Les mer nedover 👇

VMS Grunnskole

Dette kurset er grundigere enn Video på 1-2-3, med flere videoer og flere bonuser. I tillegg får du 2 coaching sesjoner på en time hver. Bonus: Bli funnet med YouTube-videoer! 👇

Video på 1-2-3

Kom i gang med video raskt og effektivt! Dette kurset er et selvstudium, noe som betyr at du kan starte når du vil, og ta kurset i ditt eget tempo. Vi viser deg hvordan du kan filme både utendørs og innendørs, slik at du kan fange de gode øyeblikkene. Kurset er et bedriftskurs, og ikke et hobbykurs. Og du trenger kun en mobiltelefon og litt tilleggsutstyr.

Livesending på 1-2-3

Livesending eller streaming brukes stadig mer og mer. I dette kurset vil du lære alt du trenger for å kunne holde dine egne livesendinger og til og med inkludere gjester som sitter andre steder. Vi går igjennom alt det tekniske og praktiske i forhold til livesendinger. I tillegg vil vi vise deg hvordan du kan bli trygg og tydelig foran kameraet slik at du får god kontakt med publikum.

Maksimal Videoeffekt

Forandre livet ditt med denne revolusjonære markedsstrategien som lærer deg hvordan du kan utnytte kraften av organisk video som kan bli funnet over alt, og som jobber som en armé av salgsagenter som gir deg organiske leads i lang tid fremover! Og det beste: Dette kan skje uten betalt annonsering

 

Fysiske kurs:

Vi vil fortløpende holde kurs i egnede lokaler og vi kan bestilles til kurs i hele landet. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å følge med på neste gang vi skal holde kurs.

Få med deg hva som skjer når det skjer!

Vil du gjerne vite når vi legger ut nye tipsvideoer på YouTube? Eller få flere tips om video og markedsføring? Eller kanskje du vil få vite når vi skal holde fremtidige kurs?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.