Videomarkedsskolens kurs

Videomarkedsskolen tilbyr både fysiske og online kurs innen video og markedsføring. De er listet opp under, og lenger ned på siden kan du lese mer om hvert enkelt kurs. I tillegg har vi videokurs der man møter opp fysisk, og disse vil du finne nederst på siden.

Maksimal Videoeffekt

Lær å lage videoer som jobber for å bygge din merkevare, tillit ut til kundene og operere som små salgsagenter for deg. Vi bruker YouTube som base, og lærer deg hvordan du kan maksimere innholdet til andre plattformer.

GÅ TIL MAKSIMAL VIDEOEFFEKT

Video på 1-2-3

Kom raskt i gang med video med mobiltelefonen! Lær å lage video på en proffere måte. Dette kurset kan du ta i ro og mak, med tilgang til månedlig inspirasjon og oppfølging 👇

GÅ TIL VIDEO PÅ 1-2-3

Maksimal Videoeffekt

Lær å lage videoer som jobber for å bygge din merkevare, tillit ut til kundene og operere som små salgsagenter for deg. Vi bruker YouTube som base, og lærer deg hvordan du kan maksimere innholdet til andre plattformer.

 

Video på 1-2-3

Kom i gang med video raskt og effektivt! Dette kurset er et selvstudium, noe som betyr at du kan starte når du vil, og ta kurset i ditt eget tempo. Vi viser deg hvordan du kan filme både utendørs og innendørs, slik at du kan fange de gode øyeblikkene. Kurset er et bedriftskurs, og ikke et hobbykurs. Og du trenger kun en mobiltelefon og litt tilleggsutstyr.

Fysiske kurs:

Vi vil fortløpende holde kurs i egnede lokaler og vi kan bestilles til kurs i hele landet. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å følge med på neste gang vi skal holde kurs.

Få med deg hva som skjer når det skjer!

Vil du gjerne vite når vi legger ut nye tipsvideoer på YouTube? Eller få flere tips om video og markedsføring? Eller kanskje du vil få vite når vi skal holde fremtidige kurs?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.