Tjenester Våre kurs Gratismateriale Blogg Om oss Kontakt oss VÅRE KURS Login

Vilkår og betingelser

Videomarkedsskolens personvernpolicy og vilkår

Ditt privatliv er av største betydning for oss, og vi følger den nye personvernlovgivningen i Europa (GDPR). For å administrere dine personlige data eller avmeldinger, vennligst kontakt oss via e-post på [email protected]

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes direkte til deg som person, for eksempel navn, e-postadresse og selskapsnavn. Slike opplysninger er nødvendig for at vi skal kunne betjene deg som kunde.

Vi behandler personopplysninger i forbindelse med våre markedsføringstjenester, både på vegne av oss selv og våre kunder. Dette gjøres for eksempel i arbeidet med å sende deg relevant informasjon du har etterspurt.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å sende sensitive personopplysninger eller fødselsnummer ved bruk av e-post, uten at innholdet er kryptert. Eventuelle nettsteder som vi lenker til via nettstedet vårt, styres av en egen personvernpolicy som bør vurderes før du sender inn din personlige informasjon.

Formålet med behandlingen

Formålet med vår behandling av dine personopplysninger er å identifisere deg som kunde, og oppfylle avtalen du har med oss.

Vår behandling av personopplysninger håndteres konfidensielt. Alle partnere i Videomarkedsskolen er underlagt taushetsplikt. Taushetsplikten gjelder ikke bare ut av selskapet, men også internt mellom parntere og varer selv om partnereskapet er avsluttet.

Hvilke personopplysninger behandles

Opplysninger som behandles hos Videomarkedsskolen kan kategoriseres slik:
  • Administrative opplysninger som f.eks. navn, adresse, telefon og e-postadresse og hvilket selskap man jobber i.
  • Opplysninger om atferd på vår nettside, som f.eks. hvilke artikler man leser og hva man viser interesse for

Gyldige behandlingsgrunnlag:

Vi innhenter kun informasjon om deg for å sende deg relevant informasjon du selv ber om, for å oppfylle en avtale vi har med deg eller fordi vi mener det er din interesse. Vi bruker aldri informasjonen til noe annet enn hva vi har oppgitt.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Behandlingen av de aktuelle personopplysningene vil da opphøre.

Personopplysninger kan bli utlevert til offentlige myndigheter, dersom dette følger av lovbestemt opplysningsplikt eller utleveringsplikt.

Eventuelle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss er underlagt taushetsplikten, gjennom avtaleinngåelse.

For å beskytte dine opplysninger bruker vi tredjeparts programvare for å samle inn betalinger, vedlikeholde kundekontaktinformasjonen og vert for våre nettsteder. Alle online transaksjoner er kryptert. For å få autorisasjon og gjennomføring av overføringer, blir informasjon du sender når du foretar et online kjøp, delt med betalingsprosessorer og kredittkortselskapet ditt.

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger enn nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. Dersom du har et kundeforhold hos oss vil personopplysninger være lagret om deg.

All informasjon om deg lagres på sikre servere, i tråd med Kajabis datalagringsrutiner

Du har krav på å kreve innsyn i de opplysningene vi behandler om deg. Du har rett til å få vite hvilket formål og behandlingsgrunnlag vi benytter oss av, hvilke opplysninger om deg vi behandler, mottakere eller kategorier av mottakere som personopplysningene videreformidles til, lagringslengden på personopplysningene, samt hvor opplysningene er innhentet fra.

Dersom du mener at Videomarkedsskolen har registrert opplysninger om deg som er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å kreve retting av de aktuelle personopplysningene.  Du kan kreve at vi sletter personopplysninger om deg dersom opplysningene ikke lenger er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen, du trekker tilbake ditt samtykke dersom det er samtykke som har blitt brukt som behandlingsgrunnlag, du motsetter deg behandlingen og det ikke foreligger andre overordnede legitime grunner til å fortsette behandlingen eller at opplysningene er behandlet ulovlig.

Du har rett til å motta personopplysninger vi har lagret om deg i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format. Du har også rett til å kreve at vi overfører opplysninger vi har mottatt fra deg til en annen behandlingsansvarlig dersom det er teknisk mulig og behandlingen er basert på samtykke eller kontrakt.

Den behandlingsansvarlige er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger, og hvilke hjelpemidler som brukes. Videomarkedsskolen har etablert en rolle som behandlingsansvarlig som skal ha oversikt over disse prosessene, forretningsområder og systemer som behandler personopplysninger, og fortløpende følger opp internkontrollen og risikosituasjonen. Rollen som behandlingsansvarlig er lagt til Katrine Gjærum, og kan kontaktes på følgende måter:

Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO.

Slik unngår du informasjonskapsler/cookies:
https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du til vilkårene som er beskrevet i denne personvernpolicyen. Vi er forpliktet til å opprettholde sikkerheten og integriteten til dine personlige opplysninger. 

Vilkår, taushetplikt og opphavsrett

Vennligst les gjennom nøye, da dette gjelder avtalen din når du registrerer deg på våre kurs (noen ganger referert til som skole) fra Videomarkedsskolen.

Ved å kjøpe våre kurs, aksepterer du (noen ganger referert til som «Kunden") følgende vilkår:

OPPHAVSRETT / COPYRIGHT:

Alt materialet du finner i kursportalen er opphavsrettslig beskyttet både gjennom våre egne vilkår, og gjennom Lov om opphavsrett. Du kan ikke på noen måte videredistribuere, redigere, kopiere eller bruke vårt materiale, annet enn til eget bruk, uten skriftlig tillatelse fra oss. Alt må i tillegg forhåndsgodkjennes, tillatelser blir ikke gitt i ettertid.

TAUSHETSPLIKT

Videomarkedsskolen, VMS, respekterer kundenes personvern og insisterer på at kunden respekterer våre konfidensielle opplysninger. Dermed betrakter vi dette som en gjensidig avtale om taushet. Eventuelle opplysninger som deles av Videomarkedsskolen, VMS, deltakere eller noen representanter for Videomarkedsskolen, er konfidensielle, proprietære, og og tilhører utelukkende Kunden eller representanten som forteller om dem. Partene er enige i ikke å avsløre eller benytte seg av fortrolige opplysninger eller transaksjoner under diskusjoner, i forum eller på annen måte.

Kunden godtar å ikke bruke slik konfidensiell informasjon på annen måte enn i diskusjon med andre kunder eller kursleder under det respektive programmet. Konfidensiell informasjon inkluderer, men er ikke begrenset til, opplysninger som er har kommet frem i forbindelse med denne avtalen, og skal ikke inkludere opplysninger rettmessig oppnådd fra en tredjepart.

Siden kursene er bygget på gjensidig tillit, vil begge parter forholde seg til taushetsplikten som nevnt over, og begge parter skal gjøre sitt ytterste for å beskytte konfidensiell informasjon og beskytte den mot avsløring, misbruk, spionasje, tap og tyveri.

Kunden godtar ikke å bryte med publisitets- eller personvernrettighetene som tilhører Videomarkedsskolen.

PROGRAM

Videomarkedsskolen, VMS, tilbyr kursinnhold, også nevnt som online kursstøtte, for å hjelpe kundene å markedsføre sin virksomhet online. Kunden godtar å overholde alle retningslinjer og prosedyrer som er skissert i denne avtalen som en betingelse for deres deltakelse i noen av våre programmer.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Kunden forstår at kursansvarlige i VMS er ikke er advokater, leger, ledere, terapeuter, PR- eller forretningsjefer, registrerte dietister eller finansanalytikere, psykoterapeuter eller regnskapsførere. Kunden forstår at deres deltakelse i disse programmene ikke vil si at kursledere eller deltakere i VMS kan behandle eller diagnostisere sykdom. Hvis kunden skulle oppleve slike problemer, bør de gå til sin lege eller til annen utøver.

Kunden forstår at ingen av de kursansvarlige eller Videomarkedsskolen ikke har lovet, og skal heller ikke være forpliktet til følgende:

  • Garantere suksess i forretninger, resultater og salg til kunden.
  • Gi assistanse, enten som coach eller mentor, med konsultasjoner for fremtidige forretningskontrakter laget av Kunden.
  • Produsere reklame, sosiale medier eksponering, intervjuer, oppskrifter, funksjoner, TV eller lage kampanjer for kunden.
  • Introdusere kunden til vårt nettverk av kontakter, media eller forretningspartnere.
  • Kunden forstår at et forhold ikke eksisterer mellom partene etter avslutningen av dette programmet.

FINANSIELL FORPLIKTELSE

Kunden er ansvarlig for gjennomføringen av alle betalingsplaner knyttet til produkter de kjøper. Vi forbeholder oss retten til å søke gjenopprettelse av eventuelle gjenværende ubetalte penger via vårt inkassobyrå.

BETALINGSMETODER

Vi aksepterer Visa, Mastercard, Paypal via Stripe som betalingsform. Hvis kunden velger å betale med månedlige avdrag, autoriserer han / hun den månedlige avgiften for produktet på kundens kredittkort eller debetkort.

REFUSJON

Hos Videomarkedsskolen følger vi Lov om Forbrukerkjøp, og du har derfor full returrett på våre kurs innen 14 dager dersom du kjøper kursene som privatperson. Som bedrift har du ikke rett til refusjon med mindre vi spesifikt opplyser om det. Unntak er også medlemskap med månedlige betalinger. Disse kan stoppes når som helst, men må betales i inneværende måned. Du får refusjon ved å kontakte vårt supportteam på [email protected] og anmode din refusjon.  Etter 14 dager er ingen betalinger refunderbare, og du er ansvarlig for full betaling av gebyrene for produktet, selv om du ikke fullfører programmet.

Merk: Hvis du valgte en betalingsplan, og du ikke ber om tilbakebetaling innen 30 dager, er du pålagt ved lov å fullføre de resterende betalingene i betalingsplanen din, med mindre annet står spesifikt beskrevet for hvert kurs. Vi forbeholder oss retten til å søke gjenopprettelse av eventuelle gjenværende ubetalte penger via vårt inkassobyrå.

Dersom vi må avlyse fysiske kurs, vil du få beløpet du betalte inn refundert i sin helhet. 

Vennligst merk:

Alle refusjoner blir skjønnsmessige bestemt av Videomarkedsskolen, VMS. Hvis du har spørsmål, kontakt oss på [email protected]

Som nevnt ovenfor er alle refusjoner skjønnsmessige. Hvis du har lastet ned alt treningsmateriellet (PDF, lyd, videoer, ekstra arbeidsbøker, osv.), og deretter omgående ønsker refusjon, forbeholder vi oss retten til å nekte tilbakebetalinger. Hvorfor? Fordi poenget med våre tilbud er å gi folk sjansen til å prøve systemet. Hvis kunden finner ut at dette ikke er noe for dem, kan de få pengene tilbake, men ikke hvis materialet er lastet ned. Programmene er ikke laget for å gjøre det mulig å stjele treningsmateriellet.

 

Close

50% Complete

Du er snart der!

Fyll inn navn og epost for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du vil motta jevnlige, men relevante eposter med tips og triks om video og markedsføring.

Dine opplysninger er trygge hos oss! Les mer i vår personvernpolicy her.