Katrine Gjærum

Katrine er videoprodusent, videomarkedsfører og daglig leder av videoproduksjonsselskapet Census Film. Hennes utdannelse er bachelor i digitale medier fra Universitetet i Oslo og Høgskolen i Oslo (nå HIOA) med hovedvekt på praktisk filmarbeid. Hun har også innsikt og erfaring i digitale og sosiale medier generelt. Katrine Gjærum har i tillegg tatt 2-årig IT-kandidatstudium på tidligere Østfold Distriktshøgskole (nå HiØ) og har i tillegg markedsføringsutdannelse fra Norges Markedshøgskole.

Etter mange års arbeid som superbruker/sekretær på kontor, bestemte Katrine seg for å videreutdanne seg innen digitale medier, en utdannelse hun fullførte ved siden av å ha små barn (tvillinger) og annen jobb ved siden av. Katrine har mange års erfaring som konsulent og seniorkonsulent, og har bl.a. jobbet som redaktør av deler av Kommunal- og regionaldepartementets internett- og intranettsider.

Katrine Gjærum tar seg av alt arbeidet innen filming, forarbeid, etterarbeid og publisering av videoer. Hun har spesialisert seg i videomarkedsføring, video SEO, livesendinger, profilering og konvertering med video, og hun hjelper deg med å bli trygg foran videokamera. Det er også som oftest henne du ser på Videomarkedsskolens livesendinger.

Som fagansvarlig i Videomarkedsskolen vil Katrine bidra til å lede deg gjennom alle steg innen videoproduksjon, markedsføring og publisering.

50% Complete

Du er snart der!

Fyll inn navn og epost for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du vil motta jevnlige, men relevante eposter med tips og triks om video og markedsføring.

Dine opplysninger er trygge hos oss! Les mer i vår personvernpolicy her.