Tjenester Våre kurs Ressurser og gratismateriale Blogg Om oss Kontakt oss VÅRE KURS Login

Om oss

Om Katrine Gjærum

Katrine Gjærum er videoprodusent, videomarkedsfører og daglig leder av videoproduksjonsselskapet Census Film. Hennes utdannelse er bachelor i digitale medier fra Universitetet i Oslo og Høgskolen i Oslo (nå HIOA) med hovedvekt på praktisk filmarbeid. Hun har innsikt og lang erfaring med video i digitale og sosiale medier.

Katrine Gjærum har i tillegg tatt 2-årig IT-kandidatstudium på tidligere Østfold Distriktshøgskole (nå HiØ) og har i også markedsføringsutdannelse fra Norges Markedshøgskole.

Katrine har mange års erfaring som konsulent og seniorkonsulent, og har bl.a. jobbet som redaktør av deler av Kommunal- og regionaldepartementets internett- og intranettsider.

Hun har tatt seg av alt arbeidet innen filming, forarbeid, etterarbeid og publisering av videoer, og har spesialisert seg i videomarkedsføring, video SEO, livesendinger, profilering med video.

Katrine hjelper deg med å bli trygg foran videokamera.

Som fagansvarlig i Videomarkedsskolen vil Katrine bidra til å lede deg gjennom alle steg fra planlegging av video, filming, redigering, markedsføring, publisering og distribusjon av video.

Videomarkedsskolen har spesialisert oss på YouTube, og vi hjelper bedrifter å bygge opp en eviggrønn leadsmaskin med verdens nest største søkemotor etter Google, som YouTube er.

 

Close

50% Complete

Du er snart der!

Fyll inn navn og epost for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du vil motta jevnlige, men relevante eposter med tips og triks om video og markedsføring.

Dine opplysninger er trygge hos oss! Les mer i vår personvernpolicy her.