Om oss

Om Katrine Gjærum

Katrine Gjærum er videoprodusent, videomarkedsfører og daglig leder av videoproduksjonsselskapet Census Film. Hennes utdannelse er bachelor i digitale medier fra Universitetet i Oslo og Høgskolen i Oslo (nå HIOA) med hovedvekt på praktisk filmarbeid. Hun har innsikt og lang erfaring med video i digitale og sosiale medier.

Katrine Gjærum har i tillegg tatt 2-årig IT-kandidatstudium på tidligere Østfold Distriktshøgskole (nå HiØ) og har i også markedsføringsutdannelse fra Norges Markedshøgskole.

Katrine har mange års erfaring som konsulent og seniorkonsulent, og har bl.a. jobbet som redaktør av deler av Kommunal- og regionaldepartementets internett- og intranettsider.

Hun har tatt seg av alt arbeidet innen filming, forarbeid, etterarbeid og publisering av videoer, og har spesialisert seg i videomarkedsføring, video SEO, livesendinger, profilering med video.

Katrine hjelper deg med å bli trygg foran videokamera.

Som fagansvarlig i Videomarkedsskolen vil Katrine bidra til å lede deg gjennom alle steg fra planlegging av video, filming, redigering, markedsføring, publisering og distribusjon av video.

 

Samarbeidspartnere:

Business Jessheim logo Etablerertjenesten-logo  Kvinner i Business    

Close

50% Complete

Du er snart der!

Fyll inn navn og epost for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du vil motta jevnlige, men relevante eposter med tips og triks om video og markedsføring.

Dine opplysninger er trygge hos oss! Les mer i vår personvernpolicy her.