Tjenester Våre kurs Ressurser og gratismateriale Blogg Om oss Kontakt oss VÅRE KURS Login

Team Videomarkedsskolen

Katrine Gjærum - eier og daglig leder

Katrine Gjærum er videoprodusent, videomarkedsfører og startet opp med videoproduksjon for bedrifter i 2011. Hun er fast ansatt i Videomarkedsskolen, og har opparbeidet seg en lang og solid kompetanse innen video og markedsføring.

Hennes utdannelse er bachelor i digitale medier fra Universitetet i Oslo og Høgskolen i Oslo (nå OsloMet) med hovedvekt på praktisk filmarbeid. Hun har innsikt og lang erfaring med video i digitale og sosiale medier.

Katrine Gjærum har i tillegg tatt 2-årig IT-kandidatstudium på tidligere Østfold Distriktshøgskole (nå HiØ) og har i også markedsføringsutdannelse fra Norges Markedshøgskole.

Katrine har mange års erfaring som konsulent og seniorkonsulent, og har bl.a. jobbet som redaktør av deler av Kommunal- og regionaldepartementets internett- og intranettsider.

Hun har tatt seg av alt arbeidet innen filming, forarbeid, etterarbeid og publisering av videoer, og har spesialisert seg i videomarkedsføring, video SEO, livesendinger, profilering med video.

Katrine hjelper deg med å bli trygg foran videokamera.

Som fagansvarlig i Videomarkedsskolen vil Katrine bidra til å lede deg gjennom alle steg fra planlegging av video, filming, redigering, markedsføring, publisering og distribusjon av video.

 

Daniel Danilowicz - videofotograf og videoredigerer

Daniel er Videomarkedsskolens eminente videofotograf. Han driver også sitt eget videoproduksjonsselskap - Simple Films. 

Daniel har virkelig et øye for flotte detaljer og ikke minst vinkler! Og med hans kreative sans kan han trylle frem videoer på en slik måte man vanligvis ikke har tenkt på.

Daniel har dette å si om sin egen historie:

"Har du noen gang hørt eller lest historier om mennesker som endrer sin vei og finner lidenskapen sin etter fylte 30 år? Det er definitivt meg. Det hele startet med at jeg tok enkle bilder ved hjelp av kit-linsen til kameraet mitt, men nysgjerrigheten min førte meg ned på veien til ny kunnskap, teknikker og utstyr.

I dag filmer og produserer jeg videoinnhold for sosiale medier – blant annet. Når jeg filmer eller produserer videoinnhold, har jeg alltid et smil om munnen – det er fordi at det å jobbe med videoproduksjon gjør meg glad!"

 

Close

50% Complete

Du er snart der!

Fyll inn navn og epost for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du vil motta jevnlige, men relevante eposter med tips og triks om video og markedsføring.

Dine opplysninger er trygge hos oss! Les mer i vår personvernpolicy her.