Tjenester Våre kurs Ressurser og gratismateriale Blogg Om oss Kontakt oss VÅRE KURS Login

Hvordan tjene penger med YouTube?

Myter og fakta om inntektsstrømmer på YouTube

Visste du at det finnes flere inntektsstrømmer med YouTube? Det er mange som tror at de eneste inntektene man kan få på YouTube er via annonseinntekter.

Men hvor mye vil du tjene på annonseinntekter? Det er ikke mye! Derfor kan du se videoen under, og også lese mer om hvilke andre - og mye bedre inntjeningsmuligheter du har med YouTube-videoene dine som kan bli funnet i søk om og om igjen!

Hva kan du tjene på reklameinntekter på YouTube?

  • Du må først og fremst være medlem av YouTubes partnerprogram, som innebærer at du må ha minst 1000 abonnenter OG 4000 timers seertid per år. Det betyr at du må stå på litt, og ikke bare få abonnenter, men få folk til å se mest mulig på videoene dine!

  • Når du har blitt YouTube partner, tjener du penger per 1000 visninger av videoene dine. Da mottar du mellom 43 øre og 43 kroner per tusen visninger. Det er ikke så mye, og det kan gi deg en følelse av at du blir sendt inn i en uendelig spiral av å MÅTTE poste mange videoer som MÅ gå viralt hele tiden. Men annonseinntekter kan fungere som en fin liten ekstra bonus. Men Videomarkedsskolen har noen bedre løsninger for å kunne tjene penger på YouTube:

  

YouTube har ganske strenge kriterier for at skapere kan være med i YouTubes partnerprogram, som du kan lese mer om her

 

Som det nevnes i videoen, finnes det andre inntektsmuligheter med YouTube:

  1. YouTube Kanalmedlemskap, SuperChats, SuperStickers og SuperThanks. Se den delen av videoen her.
  2. YouTube Premium inntekter. Gå til den delen av videoen her.
  3. Inntekter for deg som har fysiske produkter eller merkevarer.
  4. Det du kan tjene mest penger på ved å bruke YouTube som en eviggrønn salgsmaskin. Du kan begynne å tjene penger med YouTube-videoene dine selv uten å være YouTube-parther. Gå til den delen av videoen her.
  5. Inntekter på YouTube via Sponsor- og affiliate-avtaler

Det anbefales at du ser på hele videoen for å få best mulig inntrykk av alle mulighetene du har for å tjene penger med YouTube-videoene dine.

Det er altså flere muligheter for å tjene penger med YouTube, men å bruke YouTube som en eviggrønn leadsmaskin vil gi bedriften de største, og mest forutsigbare inntektene.

 

Du kan lære mer om dette i en workshop vi skal ha for første gang 15. februar 2022 ved å klikke på bildet under, eller ved å gå til denne lenken:

Close

50% Complete

Du er snart der!

Fyll inn navn og epost for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du vil motta jevnlige, men relevante eposter med tips og triks om video og markedsføring.

Dine opplysninger er trygge hos oss! Les mer i vår personvernpolicy her.