Tjenester Våre kurs Ressurser og gratismateriale Blogg Om oss Kontakt oss VÅRE KURS Login

Hvordan lage YouTube thumbnail med Canva?

 

Vet du hvor viktig et godt oppstartsbilde på YouTube er? For den saks skyld også på Facebook og Instagram?

Det som virkelig kan forenkle arbeidsflyten når du skal designe ting som oppstartsbilde eller thumbnail, er online designprogrammet Canva. Grunnen til det er fordi du får ferdige maler som du kan bruke.

Se gjerne mer om det i videoen under:

 

 

I videoen viser jeg deg hvordan du kan designe dette oppstartsbildet. Jeg viser også hvordan du kan lage oppstartsbilde for Instagram, noe du også kan bruke på Facebook f.eks.

Har du sjekket din klikkrate i YouTube analytics? Det gjennomgår jeg også i videoen over. 

Det er viktig å ha med ansikter på slike thumbnails. I alle fall bør oppstartsbildet være tiltalende, og fortelle noe om hva videoen handler om. Det er også viktig å ha stor og forklarende tekst på bildet.

I en annen video forklarer jeg også hvordan du kan lage fin kanalgrafikk til YouTube-kanalen din, som er tilpasset både TV, PC, nettbrett og mobiltelefon:

 

Hvis du har lyst til å laste ned designmalen til kanalgrafikken på YouTube, så kan du finne den på nett, eller du kan laste den ned her.

Vil du ha flere tipsvideoer? Abonnér gjerne på Videomarkedsskolen på YouTube, så får du vite når vi laster opp nye videoer der.

Du er vel klar over hvor supert YouTube er for å skape langsiktige resultater som jobber som en evergreen salgstrakt? Derfor bør du satse på YouTube som kanal for dine videoer!

Hvordan ligger du an på YouTube? Har du startet en kanal? Hvis du har lyst til å lære enda mer om YouTube, så kan du ta en kikk på kurset vårt som nå er under uttesting som betaversjon, men som snart blir tilgjengelig for alle. Ta en kikk her!

 

Close

50% Complete

Du er snart der!

Fyll inn navn og epost for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du vil motta jevnlige, men relevante eposter med tips og triks om video og markedsføring.

Dine opplysninger er trygge hos oss! Les mer i vår personvernpolicy her.